dijous, 12 de desembre del 2013

BIBLIOTECA P5A

Durant aquest primer trimestre hem gaudit molt de la biblioteca de l'escola! Durant aquestes sessions hem fet diverses activitats totes relacionades amb els contes.
Quan entrem el primer que fem és seure en rotllana i escoltar un conte (explicat de diverses maneres: representació amb titelles, amb làmines, amb el suport del conte, amb l'àudio...) després tenim temps per mirar contes, jugar amb els llibres oberts, llegir amb la mestra, representar el conte escoltat...per últim qui vulgui també pot pintar el dibuix del conte que s'ha treballat en aquella sessió.

Aquí teniu una mostra de com hem treballat    FOTOS

 L'objectiu d'aquestes activitats és apropar els infants al món dels contes, motivant-los a gaudir amb la seva escolta i poc a poc anant-los introduint en la lectura d'aquests. També es treballa l'expressió oral, així com l'actitud d'espera i escolta en silenci, la comprensió d'allò que ens explica el conte...i finalment també conversem sobre els personatges (si estan tristos, contents, enfadats...) de manera que es posen en la seva pell i aprofitem perquè ens expliquin les seves experiències.

Els contes que hem treballat són els següents:
 La caputxeta vermella
Els tres porquets
La rínxols d'or
El patufet
La rateta que escombrava la escaleta
Les set cabretes
Els músics de Bremen
Els follets sabaters
El soldadet de plom
El conte de Nadal
El tió

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada