dijous, 3 d’abril del 2014

Trabucs: "Una tarda mogudeta"

Les tardes dels dijous i divendres ja són prou entretingudes de per si, ja que fem tallers amb la Cristina i anem veient nens i nenes amunt i avall (ara posem bates, ara treiem, ara tinc pipi, ara em rento les mans), vingaaaa canvi de nens, ara toca Fulanito, menganito, vinga bates, i vosaltres (els que acaben els tallers) treieu les bates, és un no parar, jejeje.
Doncs avui hem tingut també la visita dels nens i nenes de la classe dels Castellers (2n) que venien a explicar-nos el que havien après de l'Univers i que havien penjat una notícia a la web.
I a part de tot aquest panorama, aquesta tarda també ens ha vingut a veure la senyora PLUJA, jejeje, semblava que no havien vist mai la pluja d'aprop, tots mirant per la porteta que dóna al pati petit i comentant: "ufff mireu com plou, ara més fort, ara ha parat, mireu mireu que torna a ploure fort". Al final tant mirar tant mirar i veient que la porteta se'ls hi anava quedant petita perquè cada cop venien més nens a veure que era això que estava passant a fora, els hi pregunto: "voleu sortir a mirar la pluja?". Tots a l'unison: "SI!!!!!!!". Doncs apa, cap a fora, anem a veure com plou!!!.
Que estoneta més divertida que han viscut des del porxo, quina sensació més agradable notar a les mans les gotes d'aigua.
Al cap d'una estoneta hem vist que la classe dels Tions també s'ha animat a veure la pluja des de més aprop.

Clíqueu la foto per veure més fotos.

https://plus.google.com/photos/116188513117747510631/albums/5998113331603209169?banner=pwa&authkey=CM6MlIbNhIzXDw

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada