dijous, 15 de gener del 2015

Els Petards descobrim els insectes pal

Aquesta setmana, la mare del Xavi, ens ha deixat un conte que es diu "Rondineta i lleugera". En  aquest conte la protagonista és una branca, la Rondineta, que està cansada de que les seves fulles la deixin durant la tardor i l'hivern. Per això fa un llarg viatge acompanyada d'una fulla que es diu Lleugera, per anar a buscar un país on les fulles no deixin mai als arbres. En aquest viatge passen moltes aventures i conèixen peixos, rius, el mar, un tauró... És un conte molt divertit que ens ha anat molt bé per introduir les mascotes que ens va portar el Xavi: els insectes pal.

Aquests curiosos animals que semblen un pal mengen fulles d'esbarzer i els agrada la humitat. Són molt delicats i de tant en tant muden la seva pell com les serps. La mare del Xavi ens va preparar tot de material per poder observar el que mengen i les parts del seu cos. Va ser molt divertit tenir-los tot un dia a la classe i poder-los observar. A més també ens va portar un dibuix d'un insecte pal per pintar i identificar les parts del seu cos.

Moltes gràcies a la família del Xavi per aquesta experiència!

Us animem a participar a la classe o aportant materials o idees, segur que tots vosaltres teniu coses molt interessants!

Si cliqueu AQUÍ podreu veure fotos.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada