dimarts, 20 de desembre del 2016

A LA CLASSE DELS COETS...

Resultat d'imatges de el principito

Durant aquest trimestre hem treballat de valent i hem fet moltes activitats a l'aula. A continuació us explico una mica el que hem anat treballant d'una manera més específica!!

Hem treballat els contes d'educació emocional: T'estimo (quasi sempre) i la provisión de besos de Zea. A través de converses, el dibuix...


Hem treballat el nom de la classe! Hem conversat sobre els viatges, els mitjans de transport, els països...finalment van decidir ser la classe dels coets i per això en l'àlbum trobareu algunes activitats relacionades. 
  


Tant els coets com els països els treballarem més endavant ja que ara estem molt centrats en els dinosaures.
Pel que fa als dinosaures, s'han mostrat motivats en tot moment i segueixen fent demandes, fent-se preguntes i gaudint del racó de dinosaures (tenim llibres, imatges, contes...) Han après moltes coses a través dels treballs que han portat els companys, algunes activitats proposades, explicacions diverses,...a l'àlbum trobareu diverses activitats relacionades amb els dinosaures.


Hem treballat molt el grafisme i la motricitat fina a partir d'activitats molt diverses. Hem escrit moltes paraules importants per nosaltres, hem fet números, hi ha hagut moltes propostes en els racons, etc. Aquí teniu un tastet del que hem anat fent i que no sempre queda reflectit a l'àlbum!


I també ens agrada molt fer massatges!


Desitjo que us agradi!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada