dilluns, 12 de juny del 2017

LES EMOCIONS P4





Aquest curs hem treballat les emocions a través de “Les capses de les emocions”
Els materials i objectes que hi ha dins de les capses ens ajuden a parlar sobre cada una de les emocions, evocant moments viscuts, situacions que desencadenen aquella emoció i aprenent com reacciona el nostre cos. Amb aquest recurs volem que els infants aprenguin a posar nom a allò que senten i que puguin canalitzar les seves emocions de la millor manera possible (sense reprimir-les, ja que totes són importants). Els ajuda a crear esquemes de resolució de conflictes i pautes per créixer d’una manera sana i feliç.   

També hem treballat a través de la música, del cos i del moviment. Utilitzant titelles i màscares de les emocions, ballant i cantant les cançons de les emocions. I sobretot gaudint molt i molt.

I finalment hem aprés a relaxar-nos a través de massatges, cantant el mantra "SA TA NA MA" i fen servir “La capsa respira”. Tot això ens ha ajudat a treballar l’autocontrol i la relaxació a través de la respiració, amb la Mercè vam aprendre moltes respiracions. 

També hem fet contes amb postures de ioga, hem pintat i composat mandales amb material manipulatiu... Inclús vam pintar una de molt grossa!


En el següent enllaç trobareu les fotografies:
LES EMOCIONS P4A

Esperem que en gaudiu, tant com nosaltres. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada