dijous, 23 de febrer del 2017

OLESA RADIO P5 A






ELS CAVALLS AVENTURERS 
HEM ANAT A OLESA RÀDIO

Els nens i nenes de la classe Els cavalls aventurers (P5 A) hem  elaborat entre tots els companys i companyes el conte “Els cavalls aventurers” a la nostra hora de la biblioteca escolar. El conte narra la història d’un cavall blanc amb taques negres que vol viatjar per tot el món en busca d’aventures, però... 

Si voleu saber què li passa al cavall blanc heu d’estar atents a Olesa Ràdio perquè tots els nens i nenes de la nostra classe vam anar a aquesta emissora de ràdio a gravar el conte el passat 17 de gener, i fins el mes de juny no l’emetran per antena.

Abans de fer la gravació del conte a la ràdio el vam estar assajant a l’escola, i vam fer de l’aula petita “el nostre estudi de gravació”. S’acostava el dia d’anar a la ràdio i estàvem molt nerviosos per si no recordàvem el tros que havíem de narrar en el moment de parlar pel micròfon. 

Un cop allà ens va impressionar l’estudi de gravació amb la taula plena de micròfons de veritat!!!

La gravació del conte ens va sortir genial, i tant l’Anna (la noia de la ràdio) com la Lourdes ens van felicitar en acabar la gravació perquè ho havíem fet súper bé i semblàvem uns professionals de la ràdio.    
             
Si no us ho creieu mireu les fotos a dins l’estudi de gravació.

Fotos Olesa Radio

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada