dijous, 23 de febrer del 2017

OLESA RADIO P5 B




ELS COETS 
HEM ANAT A OLESA DIO

Els nens i nenes de la classe Els coets (P5 B) hem elaborat entre tots els companys i companyes el conte “Els nens i nenes del Puigventós van a l’espai” a la nostra hora de la biblioteca escolar. El conte narra la història d’un grup de nens i nenes de P5 que fan un coet per viatjar a l’espai, però... 

Si voleu saber què li passa a aquest grup de nens i nenes de P5 heu d’estar atents a Olesa Ràdio perquè tots els nens i nenes de la nostra classe vam anar a aquesta emissora de ràdio a gravar el conte el passat 24 de gener, i fins el mes de juny no l’emetran per antena.

Abans de fer la gravació del conte a la ràdio vam fer molts assajos a l’escola i vam fer de l’aula petita “el nostre estudi de gravació” on anàvem en grups de cinc com si fos el de la ràdio. Nosaltres encara ens vam posar més nerviosos quan els companys i companyes de l’altra classe de P5 ens van explicar com els havia anat la gravació del conte; i també per si no recordàvem el tros que havíem de narrar en el moment de la gravació del conte. 

Quan vam anar a la ràdio a gravar el conte vam gaudir de valent!!! 

En grups de cinc anàvem entrant a l’estudi de gravació i vam veure “la peixera” i la taula gran amb els micròfons de veritat. La gravació del conte va sortir fenomenal, i tant l’Anna (la noia de la ràdio) com la Lourdes ens van felicitar en acabar la gravació perquè ho havíem fet tan bé que semblàvem uns professionals de la ràdio.

Si no us ho creieu mireu les fotos a dins l’estudi de gravació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada